Den kom ikke av seg selv i år. Det har vært så travelt at det tok over en uke før jeg dro fram Juleboka og begynte å skrive i den. Og enda noen dager før jeg tok ut julekrybben. Og først idag dro jeg frem julemusikken og begynte å skrive listene…

Julekrybben som Celine lagde i andre klasse – og som Muffe nesten tygde istykker for noen år tilbake, er min kjæreste julepynt. Når den kommer på plass, da vet jeg at det blir jul.

Mamma og Pappa er her på en førjulssnarvisitt i forbindelse med vielsen til Harry og Ranya i ettermiddag. Deilig å få litt tid med dem.

Og gode nyheter: Jeg er blitt tilbudt jobben som serviceleder på Elixia Madla, og tiltrer 2. januar. Det morsomme er at Marcel var på intervju for Personlig Trener/motivator jobb på Elixia i Asker, men ble tilbudt Senterrådgiverjobb istedet. Så samme dag som jeg fikk ny jobb, fikk han min gamle.

Jeg er også blitt kalt som rådgiver i Primær, og får jobbe med Elin og Elisabeth. Det er kjempegøy,men jeg var litt lei meg for at jeg ‘mistet’ den herlige gutteklassen min.

Jeg trøster meg med at jeg fortsatt får være med dem litt hver uke. Så her kommer utfordringene på løpende bånd – litt slitsomt, men mest spennende.

Posted by Picasa