Det er leeeenge siden jeg lagde en lørdagsliste nå, så jeg tenkte jeg kunne smelle til med en på en fredag, sånn før livet kommer tilbake i ‘normalmodus’ etter ferien og sånn.

Mine planer for helgen inneholder et bryllup, en barselvisitt og middagsgjester på søndag. Hvis regnet tar seg en pause, tenker jeg det blir litt hagearbeid og kanskje jeg klarer å lese ferdig denne og denne?

 

IMG_7039

 

Flyktningesaken opptar meg fortsatt, og jeg er superimponert av arbeidet som Hayley Smith gjør gjennom sin nyopprettede hjelpeorganisasjon ‘Lifting Hands International’, og prosjektet som Melissa Bradford Dalton er engasjert i : ‘Their Story is Our Story’.  Hayley kjenner jeg gjennom lillebroren min Magnus (de studerte sammen), og Melissa har jeg hørt om og visst om i mange år, men i sommer leste jeg begge bøkene hennes: ‘Global  Mom’ (som jeg skrev om her) og ‘On loss and living onward’. Det er så lett å bli kynisk og motløs av den prekære situasjonen så mange uskyldige mennesker befinner seg i, og da er det særlig inspirerende og motiverende å se at helt vanlige mennesker som deg og meg kan klare å utrette så mye godt.

Jeanette, min gode venninne og kjøkkenhageguru, tipset meg om en film her om dagen: Back to Eden. Da jeg var ferdig med å se den, hadde jeg bare lyst å begynne forfra og så stå på hustaket og rope ut til hele verden SE DENNE!!!! 

 

IMG_7088

 

Sommeren 2016 har vært en ganske fuktig affære, så badetøy har det ikke vært mye bruk for. Men jeg unnet meg et par nye tankinier på salg, og kvaliteten virker ok, selv om det er litt teit at man ikke kan kjøpe underdeler og overdeler separat. . Problematisk for oss som trenger to forskjellige størrelser…Men siden jeg holdt meg til nøytrale farger, så kan toppene brukes med underdeler jeg allerede har. De jeg kjøpte er ikke avbildet her – fordi…Salg. Jeg har da et lite håp om at august kan bli varm og fin og at jeg enda kan få brukt dem…?

 

IMG_7093

 

Husker dere strikkeprosjektet mitt? Jeg har omsider fått sendt avgårde nok strikkede lapper til et helt teppe! Det har vært et hyggelig prosjekt å holde på med, men nå har jeg lyst å lære meg mønsterstrikk for å lage et babyteppe. Noe sånt som disse, kanskje?

Begynner å bli bra lei amerikansk valgkamp, men denne var litt morsom. 🙂

Vi har hatt dilla på Oreo milkshakes fra The Shack i sommer. Appen der du bestiller og betaler og avtaler hentetid er rett og slett livsfarlig…  Heldigvis er det ikke vanskelig å lage egne, ellers kunne det blitt fryktelig dyrt. Men Oreos kan jo brukes til så mangt. Dette så utrolig godt ut. Tenker jeg prøver å lage den neste helg.

Ny favoritt Instakonto.

Og så kan jeg ikke glemme podcastene jeg nylig har oppdaget og elsker: Modern Love og The Moth.  Sykkelturer og hagearbeid går som en drøm med disse på øret!

God helg alle sammen, og spis masse bringebær!!!!

 

 

IMG_6922