Unni og Asle har fått en liten gutt, og han har fått det fine navnet Simen. 😉 Gave er innkjøpt, men ikke overlevert enda, og da benyttet jeg sjansen på vår månedlige scrappekveld til å få laget noen babykort. Så nå har jeg et lite lager. 6 for å være nøyaktig. 3 blå og 3 rosa. Brukte et stempel fra Kort i Hodet, og ellers bare restekartong. Fargela med Twinkling H20 maling – flaks for meg, så har Nina en noe mer rikholdig samling av farger enn meg, og en vannpensel som nå er offisielt på toppen av min scrappeønskeliste.

Ellers er det å berette at vår Simen har ny kjæreste; Caroline – og den unge damen har sålangt hatt en meget gunstig innflytelse på ham. Dessuten har hun en mor som scrapper, så da må det være et bra kjæresteemne. Ifølge Simen har mamma’n til Caroline et eget scrapperom, og er kjempeflink. Jeg må visst bli kjent med denne vidundermamma’n…

Ellers har jeg vært på lederkurs de siste dagene, og ser frem til å sette ut masse teori i praksis. Det surrer masse begrep og prinsipper rundt i hodet – alt fra MAT-planer til Målsamtaler og arbeidsmiljølov og tilstandsstyring… Interessante greier. Men mye å gripe fatt i. Og ute er det masse snø. Og jeg som var sååå klar for vår!

Posted by Picasa