…er det tid for Generalkonferanse. Da samles kirkens over 14 millioner medlemmer i kirkebygninger, foran tv’er, radioer og pc’er verden over, og får se og høre utvalgte budskap fra kirkens øverste ledere. Høstens konferanse gik av stabelen sist helg. Johannes og jeg var på Sjernarøy, og etter å ha tatt opp båten for vinteren, så satt vi på terrassen, pakket inn i pledd, og hørte på konferansen på I-phonen hans,  som vi hadde koblet opp til et par mobile høytalere. Det er jo ikke helt som å være tilstede i konferansesenteret, men ganske fint likevel!

 

 Jeg elsker å lytte til disse inspirerte kvinner og menn, som uten unntak inspirerer og veileder og

oppmuntrer meg til å bli en bedre mor, en bedre hustru, et bedre medmenneske…Og det beste er at jeg kan se og høre og lese alt om igjen og om igjen, så mye jeg vil i månedene fremover. Og det vil jeg!

Men ingen har beskrevet konferanseopplevelsen bedre enn Lori.  Hvis du ikke har vært innom bloggen hennes enda, så anbefaler jeg den på det varmeste.

Jeg er utrolig glad og takknemlig for Evangeliet i livet mitt, og generalkonferansen forsterker den følelsen hundrefold!