Avslutningslayout 2009
Minstemann Jonah er nå ferdig med barneskolen. Jeg har ikke lenger barn på Madlamark skole – for første gang på 12 år. Mandag var det avslutningsfest for hele trinnet på Bydelshuset. Jeg var med i festkomitéen og fikk i oppdrag å lage en scrappeside til hver av lærerne på trinnet. Fikk overlevert en cd med masse bilder fra en felles skitur de hadde nå i vår, og endte opp med å lage en digital side, som så ble printet ut og rammet inn. Her er den som Lise fikk. Takk til Picasa for templaten, og Photoshop for redigeringsverktøyet, og Diane Sheley, som hjalp meg å finne ut hvordan jeg skulle endre farge på journalingboksen etter mange mislykkede forsøk på egen hånd…

Og nå er det altså skoleferie. Jonah og Benjamin dro med Ranya, Michelle og Nora til Tønsberg igår- de skal være der når mamma feirer 65 årsdagen sin lørdag. Ranya avleverte et av maleriene sine til meg – hun rydder i samlingen, og jeg fikk yndlingsbildet mitt!

Ikveld braker VM i sandvolleyball i Stavanger løs, og åpner med konsert med De nye gitarkameratene – og jeg har fått billetter! Litt synd at jeg jobber til 22.00, og kommer for sent, men gleder meg likevel.

Vi tar ikke ferie før den 10 juli – først en uke til Stockholm og templet, og så 3 uker på Sjernarøy. Men før den tid skal vi visst male huset. Det er meldt strålende vær i overskuelig fremtid. Malevær altså. Og tenk – for et år siden var vi nettopp ankommet Koh Samui… Det var virkelig århundrets ferie. Vi så hjemmevideoen her om dagen, og lengtet litt tilbake. Men ferie i Norge med fint vær har absolutt sin sjarm. 😉

Jeg trives i den nye jobben. Det er lange og travle dager, men utfordrende og morsomt. Nå er endelig den nye daglige lederen på plass, etter over 2 måneder uten mens Hege har vært sykemeldt. Hege fikk en nydelig liten pike sist uke, og har flyttet til Oslo. Vår nye DL heter Inger Lise Tveit, og kommer fra Glitterkjeden. Jeg visste at det kom til å være unntakstilstand frem til sommeren, og det har stemt ganske bra. Føler endelig at ting begynner å falle litt på plass. Også skuldrene mine. Og jeg burde vel ha visst at jeg var i ferd med å bli litt for komfortabel…Etter noen herlige måneder som rådgiver for Elin i Primær, har jeg nå fått ansvar for Unge Kvinner i misjonen etter Laila. Skal jobbe med Frode, og det blir bra. Men føler meg jo ganske grønn på UK etter så mange år i Primær og Kvinneforeningen. Har masse materiell som jeg må pløye meg gjennom i sommer… Og så blir det vel en hektisk høst med mye reising. Alle enhetene skal ha minst et besøk i året. Endelig kommer jeg meg til Nord Norge og Trondheim!

Apropos høst: Celine skal ha et år på Hurdal Verk Folkehøyskole og stå på snowboard! Simen tar et jobbeår, tar opp matten og tar Personlig Trener utdanning ved siden av. Jepp. Han var russ i år. Det gikk ganske rolig for seg – takket være kjæresten Caroline og trening.

De store nyhetene er at Ranya og Harry og Micah og Ina venter barn til jul! Nesten samtidig! Ranya er i fin form, mens stakkars Ina sliter med svimmelhet og kvalme. Ida og Thomas har forresten fått førstemann – ei lita tulle. et aldeles vakkert barn – selvfølgelig. Which reminds me – må få avgårde en presang.

Jobber som sagt kveld i dag, tenkte jeg skulle gå på trening i formiddag. Total og Styrke og Core med Liv Christence på St. Olav f.eks? I vår har jeg hatt en ganske forutsigbar treningsrytme, med Pilates på tirsdager, Styrke og Core på fredager, Crossfit på lørdag og med litt flaks en joggetur utenom. Noen uker har jeg bare klart 1 eller 2 økter, men nå er jeg i ferd med å komme opp i 4 igjen. Det føles godt. Bilringen har sneket seg på etter en vinter med lite planlagte måltider og altfor mye brød… Fuhrman, her we go again!