Kan ikke akkurat si at jeg er i julemodus enda. Men det hjalp litt å stikke innom Kreaktiv på Kvadrat igår og kjøpe en materialpakke til 12 snøengler, selv om de tok litt lenger tid å lage enn jeg hadde trodd.

Det hjalp også litt å lage et pepperkaketreningssenter til pepperkakelandsbyen på Aftenbladbygget sammen med jentene i KidZ. Legg særlig merke til de fantastiske figurene som trener…Kreativ gjeng.

Og idag var det Superlørdag i kirken for hjelpeforeningen. Vi startet kl. 0900 med Yoga/Pilates time med yndlingsinstruktøren min Rakel (Opptur!), så var det en full dag med juleverksted. Jeg var ganske effektiv faktisk. Rakk til og med en liten tur til Kilden og Bianco og snopte et par fantastiske sko som jeg har siklet på siden jeg så dem i Oslo i september… Bilder kommer. Lover. Må bare finne ut hvordan jeg laster opp bilder fra mobilen min til PC’n. (Måtte selvsagt sende Celine en mms så hun kunne oooe og aaae litt.)

Dagens nedtur var at nøklene til Sofie ble stjålet fra jakken hennes som hang i garderoben, og så ble bilen stjålet fra parkeringsplassen – og noen der ute har nå ikke bare bilen men også nøkler til huset hennes. Ekkelt og ubeleilig.

Jeg hadde bestemt meg for ikke å sende ut julebrev i år – men nå har jeg skrevet forslag likevel. Så får vi se om det passerer sensuren. Har ingen gode bilder i år. Har hatt aldeles fotovegring leeenge.

Julestemning. Nja. Det kommer vel.