Posted by Picasa

Nei, arbeidsledigheten varte ikke lenge… Etter bare en uke ble jeg kalt som Primærlærer for VDR klassen! 6 herlige 6-årige gutter, som er fulle av liv og har sterke personligheter. Jeg underviste for første gang sist søndag, og gleder meg til å bli bedre kjent med dem. Klassen består av Vegard, Eymund, Sebastian, Leif Ingvald, Adam og Emil André. En av dem manglet, nemlig Emil André, men han skal jeg få tatt bilde av nå på søndag, håper jeg. Det er faktisk første gang jeg jobber som primærlærer – til tross for mine 17 år i primærorganisasjonen – jeg har vært rådgiver, sangleder, barnestueleder og distriktsansvarlig, men aldri hatt ‘min egen klasse’. Det er fantastisk å være i Primær igjen etter noen års pause – og nå koser jeg meg med å lete opp igjen gamle, kjære nettsteder som jeg brukte flittig før, som f.eks. The Primary Page

Det er flott å kunne konsentrere seg om 6 små herlige barn, istedet for å prøve å holde oversikten over 100 voksne damer… Nei – jeg sørger ikke nå lenger. 😉

Posted by Picasa