Jeg har lenge lurt på hvordan jeg skulle legge inn egne videosnutter tatt med cyber-shot’en, og ikke bare sånne som jeg laster ned fra YOUtube… Hvis Mari kan klare det på sin blogg, så må vel jeg også? Så nå har jeg lett frem et opptak fra i vår.

//www.youtube.com/get_player

Dessuten er jeg blitt så imponert over de flotte bloggbakgrunnene som folk laster ned fra The Cutest Blog on the Block at jeg har bestemt meg for å gjøre det samme – dessverre så er det en bug på siden for tiden som gjør at jeg ikke får registrert meg. Har vært innom 3 dager nå… Må visst bare smøre meg med tålmodighet. Sist, men ikke minst… På søndag feiret vi bursdagene til Thomas, Andrea, Marit, Michael og Helgunn, med ‘Liechty mat’: Hawaiian Haystacks, og kaker i kjent Helgunn og Marit Stil. Andrea var innom en svipptur på vei fra Canada til Hellas, og vi hadde en ganske trivelig ettermiddag sammen…

 

Posted by Picasa
Og joda, Mark, Jonah, Benjamin og jeg var der også – selv om det ikke er bilder av oss… Og ENDELIG har jeg musikk på bloggen også! Takk til Kim!