Altså. Jeg skal ikke klage. Jeg bor midt mellom en velsassortert Økologisk dagligvarebutikk, en velassortert COOP Mega og en grei helsekostforretning, og jeg har en bra innvandrerbutikk i sykkelavstand. Jeg finner stort sett det jeg vil ha av veganer og glutenfrie ingredienser der. Men etter en noe frustrerende handlerunde idag ble jeg ganske glad da jeg ved hjelp av noen få tastetrykk på pc’n fant denne nettbutikken her, via denne bloggen her. Og vips, så fant jeg nesten alt jeg hadde jaktet på halve dagen!

Men champagneeddik og arrowrootpulver gjenstår. Og jakten fortsetter…

Jonah og Benjamin er vel hjemme fra EFY, og det er jo forsåvidt jeg også. En uforglemmelig opplevelse. Men det beste var å få noen timer med mamma og pappa på vei hjem, med litt comfort food og Julie & Julia på dvd.