Click here for English version.

Bjerga Bed & Breakfast venter storinnrykk i helgen.  Men vi har faktisk hatt besøk mer eller mindre uavbrutt de siste par ukene allerede, så det er strengt tatt ikke nyheter…

Det som er nyheter, er at svigermoren min Marit, som hadde et massivt slag for noen uker siden, nå er bittelitt bedre. Hun har faktisk sittet oppreist et par ganger denne uken. Hun er veldig svak fysisk, men litt mer våken og tilstede mentalt. Hun har ihvertfall bevart sin syrlige sans for humor. Johannes sa da han skulle forlate henne etter et besøk for noen dager siden: ‘Nå må du ikke finne på noe tull mens jeg er vekke!’,  hvorpå hun svarer: ‘Jeg har da ikke tenkt å rømme. Jeg kommer meg vel ikke lenger enn til døra uansett…’

Benjamin kommer hjem på sin første perm fra Nord-Norge, og vi har planer om å omsider gå på kino for å se ‘Inside, Out’. (Vi skulle vel egentlig sett ‘The man from U.N.C.L.E’ med ham, men vi klarte ikke å vente, og så den sist uke. Den var forøvrig veldig bra.)  Skal bli godt å se ham igjen.

JB er på bilutstilling i Frankfurt. Jeg skulle egentlig vært med, men Piriformisen min ville det anderledes. Blandede følelser for akkurat det. Denne uken har jeg omsider vært til MR undersøkelse, og nå venter vi på resultatet. Dagene går litt i ett, når jeg ikke er på jobb, men jeg har fått med meg at det er lørdag, så dermed er det tid for ny lørdagsliste. Og èn ting er ihvertfall sikkert: sykemelding uten internett ville vært fullstendig uutholdelig!

 

Maline Mossberg ' Jorden'
Malin Mossberg – ‘ Jorden’

 

  1. Jeg vokste opp med soundtracket til Saturday’s Warrior. Nå er man igang med å lage filmversjonen! Og da måtte jeg jo bidra med litt crowdfunding, må vite. Så nå får jeg både dvd og cd i posten i utgangen av 2016. Yay!
  2. Tigermamma? Helikoptermamma? Curlingmamma? 😀
  3. Litt mer mor/datter greier.
  4. Skrivebordsevolusjon.
  5. ‘De er ikke tall, de er mennesker.’
  6. Shut up and dance!Hvor mange av disse filmene klarer du å identifisere?
  7. Oppdager stadig nye, flinke kunstnere på Insta. @malinmoss  @jkirkrichards @hillarybutlerfineart
  8. Fargeleggingsbøker for voksne ga meg ikke roen, men på Ipaden derimot – se det er noe helt annet! Særlig angreknappen…!
  9. 40 ting man kan gjøre for flyktningene.
  10. Og til slutt – enda mere mammahumor. (Pass på å få med deg alle…) 😉

 

 

Moms5

 

God helg!