Litt sent ute, men siden vi skrur klokken tilbake en time i natt, så har jeg en ekstra time å gå på. 🙂

Geninne's Mushrooms
Geninne’s Mushrooms, tilgjengelig på ETSY
  1. Månedens nye instafavoritt er Geninne, en fantastisk flink kunstner bosatt i New Mexico. Hun har også en ETSY butikk: Geninne’s ArtJeg får bare ikke nok av de flotte bildene hennes. Både de hun skaper, og de hun tar.
  2. Selv om jeg teknisk sett har shoppestopp, så har  jeg satt denne vesken på ønskelisten. At den lages i Uganda og sørger for at jenter får utdannelse er bare en bonus. (Hint, hint!)
  3. Endelig! Ny plate fra Adele er på trappene! Her er en smakebit. Jeg er tydeligis ikke den eneste som gleder seg. Videoen har over 28 millioner visninger etter bare to dager!
  4. ‘Barnet som forsvant’ – litt tungt, men veldig interessant essay  av Per Are Løkke om barnepsykiatriens  utvikling og bevegelse vekk fra Freudianske prinsipper.
  5. Enda litt mer om hvor viktig lek er: ‘The decline of play and the rise of mental disorders.’ (video)
  6. Legofiserte rockeband.
  7. Har du fått med deg denne dokumentaren av norsk/engelske Deeyah Khan: Jihad- Hellige Krigere?
  8. Fantastisk humor.  Nå også tilgjengelig i bokform!
  9. ‘We’re passionately in love in spite of our differences.’ Vakkert og morsomt intervju med Lucinda Franks og Robert Morgenthau.
  10. Husker dere Absolutely Fabulous? Jeg har nettopp lest biografien til Jennifer Saunders, og dermed oppdaget tv-serien Jam & Jerusalem som gikk på BBC for noen år siden. Tror faktisk jeg må skaffe meg den på dvd. Skikkelig herlig feelgood britisk humor på sitt beste.

 

Heart and Brain
Ubetalelig! 😀

 

God helg!