Og dermed var et års shoppestopp på klær og sko over. Fra midten av August ifjor, til midten av august i år.

Bortsett fra et par glipper på salget i jaunuar og et antrekk på vei hjem fra Sverige, så har jeg klart meg relativt bra. Men kombinasjonen sykemelding og fremdeles noe feriepenger på konto resulterte i et aldri så lite raid på et nærliggende kjøpesenter som ikke fortjener å nevnes ved navn.

Jeg kjøpte  nye hvite converse, for å erstatte de jeg kjøpte i Thailand for 7 år siden, som var mer enn modne for utskiftning.

Converse all star

Jeg erstattet omsider de svarte pumpsene som jeg hadde mistet èn av ut av sykkelvesken min ifjor høst.

Jeg erstattet de militærgrønne cargobuksene mine, med to par 5 Units skinny jeans.

Jeg kjøpte to skjørt og et par topper, en kjole og en hvit t-skjorte. Omtrent halvparten av plaggene var på salg.

 

Bloggting

 

Jeg har linket til det jeg har klart å finne linker og bilder til – ikke alltid så opplagt med salgsvarer. 🙂

Jeg holdt meg til ‘shoppereglene mine’, og er blitt mer kvalitetsbevisst og strengere på å være ‘ruthless on fit’. Det må henge bra. Hvis ikke blir det bare et irritasjonsmoment og lite brukt.

Da jeg kom dinglende hjem med litt for mange handleposer og litt svett bankkort, kikket Johannes på meg og sa  : “Jeg tror du er klar for et nytt shoppestopp år.” “Jepp”, svarte jeg, høy på gøy og nyervervede plagg. Og det er jeg.

I etterkant har jeg fikset på et par gamle plagg, avlevert et lite lass på Fretex, og ser frem til et nytt år uten distraherende kjøpesenterbesøk. Jeg tror dessuten jeg skal utvide til kosmetikk og hobbyartikler – for på det området har jeg nok kompensert og vel så det. 😉

Shoppestoppen er død. Lenge Leve Shoppestoppen!