Rett før vi dro til Thailand leste jeg en artikkel i ‘Vi Scrapper’ om Travel Journals – god idé, tenkte jeg, og dro fram albumet jeg kjøpte i vår på Ordning & Reda.Jeg skar til ark i riktig størrelse (A5?) og la i lommene, og tok med penn og limstift og saks i en pose, og var dermed klar til avreise. Jeg skrev litt hver dag – og limte inn billetter og bilder og kvitteringer og slikt. Nå er planen å printe ut en del bilder i lite format fra turen, og lime inn dem – har nemlig ca. 10 ledige sider igjen.

Og lørdag kveld scrappet jeg igjen for første gang på over 2 måneder: designteamoppdrag – en 12 x 12 side med nye produkter fra Basic Grey og Making Memories, som Christer skulle ha med seg på Gave & Interiørmessa som begynner torsdag. Jeg rakk ikke å ta bilde, men utgangspunktet var at jeg fant en lapp som Benjamin skrev til meg for noen år siden

Posted by Picasa