For et par uker siden skulle Sofie til London en tur (mer om det en annen gang!), og jeg skulle få låne Moa. Jeg hadde lovet Norah en helg hos meg også, og bestemte meg for å slå to fluer i ett smekk. Veldig lurt, viste det seg. De var ‘bestiser’ etter 5 minutter, selv om de aldri hadde møtt hverandre før, og underholdt seg selv og hverandre hele helgen med minimal innblanding fra meg.

Jeg tror Norah nøt å være den store, kule – hun som ellers er ‘the middle child’, og Moa var bokstavelig talt prototypen på en lærevillig svamp som sugde til seg all kulhet og visdom som den ett år eldre Norah klarte å servere.

Jeg tror de koste seg, selv om mødrene deres nok ikke ville blitt imponert over hvor lite søvn de fikk…

Note to self: Gode ingredienser til Tweenshelg: Tortillas med fyll, fritt fram i scrappeutstyret, dvd på laptopen i sengen til Celine, Det Store Korslaget på tv og store mengder smågodt.

Posted by Picasa