Nest siste dag foer vi vender nesene hjemover, etter en helt utrolig fantastisk nydelig ferie. Denne kan vi leve paa lenge!!! Har tatt masse bilder og film, shoppet, kjoept masse sko, spist masse god mat, solt meg, badet, slappet av, lest, lekt, shoppet litt til, og naa gleder jeg meg faktisk til aa komme hjem og slappe av en uke paa Sjernaroey. ‘Basen’ vaar her paa Koh Samui har vaert Fair House Beach Resort and Hotel. Helt perfekt for oss – nydelig beliggenhet, kjempehyggelig personale, rent og trygt og fredelig. Helt topp. Og snart over. Men vi er skjoent enige om at tre uker var akkurat nok til aa komme helt i null, og vare klare for aa reise hjem. Mindre ville blitt knapt, mere ville kanskje blitt litt kjedelig. Naa har vi laant en badevekt, saa vi kan pakke bagasjen og se hvor mye evt. overvekt vi har… Var flink de foerste ukene til ikke aa gaa helt amok, men de siste dagene har det tatt litt av.

Da jeg sjekket mailen min idag, oppdaget jeg at ElRay har brukt deler av ferien paa aa opprette et familietre online paa www.ancestry.com. Han har blant annet lagt ut noen fantastiske bilder som jeg aldri har sett foer. Gleder meg til aa fylle ut med mere info og bilder.