Det er visst på tide med en liten oppdatering her ja… Og hva har skjedd?
Vel, for det første, så har jeg fått meg ny jobb, som jeg begynner i den 21. juli. Jeg skal jobbe på Elixia Madla (tidligere Sports Club)innen salg og administrasjon. Treningssenteret flytter fra lokalene på Revheim, til splitter nye lokaler på Madlatorget i løpet av høsten, så da får jeg virkelig kort vei til jobb. Det blir en ny og spennende tilværelse – med 100% stilling for første gang siden jeg fikk barn – men jeg håper og tror at både familien og jeg vil klare overgangen greit. Siden jeg nå vil få veldig kort vei til jobb – i motsetning til de 6 timene i uken jeg bruker pr. idag, tror jeg faktisk ikke det vil oppleves som så stor forskjell.

Å søke ny jobb var nervepirrende, men spennende og positivt for selvbildet mitt. Det var godt å oppleve at jeg faktisk er attraktiv på arbeidsmarkedet i en alder av 40 år, og etter mange år med deltidsarbeid.

For det andre, så har Familieskatter flyttet IGJEN – denne gangen til et flott butikklokale i Langgata i Sandnes sentrum. Så nå har jeg vært med på å flytte 3 ganger på de nesten 4 årene jeg har jobbet for Lindy og Christer.

Allerede i vinter var det snakk om en mulig flytting, og det var da tanken om å kanskje se meg om etter noe annet kom – siden kombinasjonen butikkåpningstider og lang reisevei ble mindre og mindre fristende. Dessuten følte jeg at for å virkelig lykkes med scrappebutikk, må man virkelig ha entusiasmen og gløden – og butikkkompetansen på plass – noe jeg manglet.

Heldigvis har vi funnet en glimrende erstatning for meg – en trofast kunde, med alt jeg manglet – står klar i begynnelsen av august. Grethe kommer til å gjøre en strålende jobb – det er jeg sikker på! Her er forresten link til bloggen hennes, og der ligger det bilder fra den nye butikken også.

Og så var det valpene da… Alle har fått gode, nye hjem, og morsomme navn:
Lucky 1 og 2, Eira, Jango, Kona, Sprocket og Odin. Det var utrolig slitsomt mot slutten med 7 valper i huset, så det var ikke så vanskelig å si hadet til dem, men det er en opplevelse vi absolutt ikke ville vært foruten.

Og nå passer vi faktisk en av dem i to uker før vår egen ferie – Kona. (Betyr ‘solsiden av øya’ på Hawaiisk)Gøy, men slitsomt.

Og vår egen ferie….? Jo – vi reiser til Koh Samui i Thailand! 3 uker med badeferie, alle 6 pluss Kim som kommer fra USA neste uke. ‘Once in a lifetime’ ferie for vårt vedkommende…Vi har jo pleid å holde oss på Bjergøy om sommeren.Jeg grugleder meg.Neida – gleder meg mest. 😉

Og i mellomtiden har vi hatt besøk av ElRay og Anton, som nå har bestemt seg for å bli i Norge, og har begynt å søke jobber her. Det var en stor dag for dem igår da Stortinget vedtok den nye ekteskapsloven som nå sidestiller homofilt og heterofilt ekteskap, særlig i fohold til kunstig befruktning og adopsjon. Debatten for og imot har rast i media, noe jeg har opplevd som litt slitsomt… De siste dagene har jeg brukt på å lese om igjen to kjempeviktige bøker: ‘Goodbye, I love you,’ og ‘No More Goodbyes.’av Carol Lynn Pearson. Burde vært obligatorisk lesning for absolutt alle!!!!