Det har vært en litt merkelig uke. Onsdag ble jeg omsider operert for prolapsen min.(Min – jeg snakker om den som den var en god , gammel venn…. Jeg er glad for å bli kvitt den, forstå meg rett – men det blir uvant å slippe å forholde seg til den lenger!) Det var også en ny og uvant erfaring å være pasient. Full narkose og greier. Min fortsatt ganske begrensede erfaring med norsk helsevesen har lært meg følgende.
1) Ting tar tid. 2) Menneskene som jobber i helsevesenet er skjønne. 3) Jeg er takknemlig for at jeg bor i Norge, og ikke behøver å tenke på kostnadene rundt innleggelse og behandling. 4) Jeg har det egentlig
veldig bra.

Utsikt fra rommet mitt på sykehuset.

Så før onsdag gikk jeg bare og ventet. Og etterpå har jeg forsøkt å bare venne meg til at det vil ta litt tid før jeg er skikkelig på bena igjen, og dermed har jeg tilbragt litt tid på nettet.

Til tider er jeg en ganske ivrig bloggleser. Særlig når jeg oppdager nye. I det siste har jeg lagt merke til at en del av mine yndlingsbloggere har en del faste innslag. Lenkelister, eller ukens garderobevalg, eller Fredags FAQ f.eks. Nå har jeg aldri klart å blogge ofte nok til å kunne ha faste ukentlige eller månedlige ‘poster’, men jeg vurderer å innføre noen.

Så her kommer min aller første Lørdagsliste! Bare litt sånn random ting jeg har lyst å dele denne uken. Enjoy!

1. Designmom.com.Yndlingsbloggen min for øyeblikket:  En herlig blanding av livsstilsblogg, mammablogg, interiørblogg, matblogg og alt mulig annet blogg – med vakre bilder og alltid, alltid interessante temaer.

2. Mamma, Når skal du dø?  Jeg kjenner ikke Ida personlig, men hun er gift med lillebroren til en kjær venninne av meg, så jeg føler jeg kjenner henne litt likevel. Dette var sterk lesning, men jeg lar meg stadig imponere over menneskers evne til å finne glede og mening med tilværelsen uansett utfordringer.

3. Curlyemporium – Min datter har omsider innsett at hennes naturlige krøller ikke er fienden. Det gjelder bare å ha de rette produktene for hånden for å kunne temme dem. Denne nettbutikken kommer til å  være hendig for henne fremover. Og for meg! Og jeg planlegger et eget hårinnlegg – snart!

Celine med krøller
Celine – embracing her curls.

4. Alle Gode Ting – er en matblogg jeg nylig har oppdaget. Bildene er nydelige, Christine skriver godt, og jeg får alltid lyst å prøve oppskriftene hennes. Det er nemlig ingen selvfølge. Normalt reagerer jeg nemlig slik på matblogger:

– Revenge of the Bridesmaids – Hvis du vil se noe fullstendig hjernedødt, forutsigbart og ganske fornøyelig, sånn som jeg ville igår kveld.

Sånn.