Noen ganger finner man den perfekte gaven til noen, men så er det liksom ingen naturlig anledning å gi den til vedkommende. Da er det jo veldig greit at man kan feire Ikkebursdag! Mamma’n min har alltid vært flink til å feire Ikkebursdager. Ikke alltid med gaver, men kanskje et lite kort, eller en sms, eller en telefon.

Men idag er det altså Ikkebursdagen til en av mine nieser. En herlig ung dame som er både smart og snill og vakker. Og som absolutt fortjener en liten Ikkebursdagsoppmerksomhet.

Disse anhengene fant jeg på ETSY, i butikken HomeStudio, og jeg visste med en gang hvem som måtte få dem!

Og siden jeg først var igang, og de hadde så mange fine å velge mellom, så plukket jeg med meg et til min skjønne Star Wars nerdedatter:
Og et til meg – custom made med Årets Ord på:

Bildene yter virkelig ikke disse små skjønnhetene rettferdighet. Anhengene er håndlaget av gamle Scrabble spillebrikker. De er ikke dyre, og det gikk fort å få dem i posten. Et stykk meget fornøyd kunde her altså.

English:

Sometimes you find the perfect gift for someone, but there just isn’t a natural occasion to give it to them. Thank heavens then for Unbirthdays! My mother has always been exceptionally good at celebrating Unbirthdays. Not always with gifts, but sometimes a card, a text, or just  a phone call. I’m a fan.

So today just happens to be one of my niece’s Unbirthdays! She is bright, kind and beautiful, and absolutely deserves a little something on this Unspecial Unbirthday.

I found these pendant charms on ETSY at Home Studio and immediately knew who I had to get them for!

And while I was at it,( and they really were very reasonably priced,) I bought one for my Star Wars nerdy daughter, and a custom made one for myself, with my OLW for the year.

They are all handmade with recycled scrabble tiles, and I am totally smitten.