Click here to go to the English version of this post. 

 

Det er en sånn sjelden lørdag uten altfor mange planer. Sommerferien starter om en uke, og selv om været ikke akkurat har gitt oss sommerfølelsen enda, så har jeg noen sommerlinker på lur:

 

  • Det har vært så kaldt  i vår, at de stakkars leggene mine nesten ikke har sett sol i det hele tatt. De er foreløbig ukledelige gråvite.  Men Stellamagasinet vet råd. Selv har jeg latt meg friste av denne. Rapport kommer.

 

  • Vi lager ofte marengsbunn med is, pisket krem og friske bær til dessert om sommeren. Men stort sett er det litt gambling hvorvidt marengsbunnen blir vellykket eller ei. Forrige gang jeg lagde den derimot, brukte jeg en oppskrift jeg fant på bloggen Det Søte Liv, og den ble helt perfekt.

 

Marengsbunn med is, krem og bær
Marengsbunn, to lag med vaniljeis-skiver, pisket krem, rørte bringebær og blåbær. Mmmmmm…

 

  • Som mamma til fire unge voksne er jeg rimelig klar for at de skal finne seg livsledsagere.  Jeg forstår ikke hvorfor de ikke bare vil la meg velge noen for dem! Arrangert ekteskap må da være tingen? Helt seriøst. Neida. Joda. Anyway. Denne artikkelen gjorde meg enda litt mer betenkt i forhold til denne generasjonens beslutningsvegring, selv om den var morsom.

 

Aziz Ansari: Everything you thought you knew about love is wrong
Aziz Ansari: Everything you thought you knew about love is wrong

 

  • Personlighetstester er gøy. Her er en variant som skal hjelpe deg å forholde deg mer konstruktivt til dine kolleger. Hovedtanken er at vi alle er en kombinasjon  av fire personlighetstyper/farger: Rød=Doer, Gul=Socialiser, Blå=Relater, Grønn=Thinker.  Johannes lo godt da jeg fortalte ham resultatene mine: Blå over gul. Kort sagt: sosialt anlagt men konfliktsky. (!)
ecolors_personality
ecolors_personality
  • Denne ukens yndlings Instagram oppdagelse er @soulscripts. Nydelige bilder og nydelig budskap.

Riktig god helg!